سیاست جبرانی و تجویزی دولت برای کاهش تبعات ناترازی برق چیست؟
1403/10/17
90
این مطلب را به اشتراک بگذارید
بهمن عشقی، مشاور عالی رئیس اتاق تهران، عنوان کرد که لازم است دولت برای ترمیم زیانهای وارده به صنعت از ناحیه کمبود انرژی، بستههای حمایتی و تجویزی شامل سیاستهای حمایتی از صنایع و اقدامات عملی برای خروج از شرایط بحرانی کشور در حوزه انرژی تهیه و ارائه کند.
مشاور عالی رئیس اتاق تهران با بیان اینکه صنعت ایران ذیل شرایط بحرانی ناشی از تحریمها و فشار ناشی از ناکارآمدیها و مداخلهگریها با کمتر از 50 درصد از ظرفیت خود فعال است، گفت: علاوه بر این، صنعت ایران به دلیل توقف فعالیت از ناحیه نبود انرژی نیز دچار خسران شده است.
عشقی با تاکید بر اینکه وظیفه غیر قابل کتمان دولت، ایجاد زیرساخت است، ادامه داد: وقتی دولت در ایفای این وظیفه خطیر خود دچار ناکارآمدی شده، باید یک بسته حمایتی برای جبران این خسارتها ارائه کند. در واقع دولت باید با سیاستهای جبرانی بر زیانهای وارده بر صنعت مرهم بگذارد.
او گفت: در کنار سیاستهای جبرانی، لازم است دولت از طریق به کارگیری سیاستهای تجویزی، شامل اقدامات کوتاهمدت به حل مساله بپردازد. به بیان دیگر به جای بیان مسایل و پیشآگهی آنها، ضرورت دارد دولت راهکارهایی را برای حل این مساله در کوتاهمدت در پیش بگیرد.
عشقی ادامه داد: انتظار بخشخصوصی این است که دولت برنامه خود را برای برونرفت از این شرایط اعلام کندو فعالان اقتصادی را در مورد این برنامه به مشورت گرفتهو طرف مذاکره قرار دهد و در مرحله بعد با توافق ملی به سندی دست یابد که بتواند کشور را از شرایط بحرانی موجود خارج کند.
نظر خود را بنویسید