با پیگیری مستمر اتاق بازرگانی تهران و همراهی نمایندگان مردم در مجلس صورت گرفت

تصویب عضویت دائمی ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا در کمیسیون اقتصادی مجلس

...

با پیگیری‌های اتاق بازرگانی تهران و همکاری و همراهی نمایندگان مجلس با بخش خصوصی و توجه جدی به منافع ملی، موضوع عضویت دائمی ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا در کمیسیون اقتصادی مجلس به تصویب رسید. این لایحه در ادامه در صحن مجلس طرح شده و پس از تصویب نهایی به اجرا گذاشته خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به پیگیر‌ی‌های این اتاق برای تغییر وضعیت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا از عضویت ناظر به عضویت دائم اعلام کرد که الحاق ایران به این اتحادیه به عنوان عضو دائم در کمیسیون اقتصادی مجلس به تصویب رسیده است.

به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، محمود نجفی عرب با اعلام این خبر توضیح داد: در دولت شهید رئیسی، لایحه‌ای با موضوع الحاق ایران به اتحادیه اوراسیا به مجلس ارائه شد؛ به این ترتیب این لایحه از سوی کمیسیون اقتصادی به عنوان کمیسیون اصلی و کمیسیون امنیت ملی به عنوان کمیسیون فرعی در نوبت بررسی قرار گرفت.

او افزود: بررسی این لایحه در کمیسیون اقتصادی مجلس پس از آن سرعت گرفت که اتاق تهران در مهرماه سال جاری، همزمان با برگزاری مجمع اقتصادی اوراسیا، هیاتی تجاری متشکل از اعضای هیات نمایندگان و همراهی پنج تن از نمایندگان مجلس شامل سرکار خانم دکتر سمیه رفیعی نماینده مردم تهران، جنابان آقایان دکتر محمد سراج نماینده مردم تهران، دکتر امیر توکلی رودی نماینده منتخب خواف و رشتخوار، دکتر آرا شاوردیان نماینده ارامنه و رئیس گروه دوستی ایران و ارمنستان و دکتر مصطفی پوردهقان نماینده مردم اردکان را به ارمنستان اعزام کرد. نمایندگان مجلس که در این سفر همراه هیات اعزامی اتاق تهران بودند، به دلیل آگاهی که از ظرفیت‌های اقتصادی این اتحادیه داشتند و مذاکراتی که در این سفر با بخش خصوصی و دولتی ارمنستان انجام دادند، با ذهنیتی قوی و آماده، اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس را متقاعد کردند که این لایحه را به تصویب برساند که اقتصاد کشور هر چه زودتر از عواید اقتصادی این الحاق بهره‌مند شود.

رئیس اتاق تهران با اشاره به اینکه اتاق تهران تصویب این لایحه را در راستای پیشبرد برنامه راهبردی خود مبنی بر تقویت مراودات با همسایگان از طریق مدیریت امور مجلس اتاق تهران و همکاری هرویک یاریجانیان، رئیس اتاق مشترک ایران و ارمنستان و اهتمام رئیس گروه دوستی ایران و ارمنستان مورد پیگیری قرار داد، افزود: این لایحه پس از تصویب در کمیسیون اقتصادی به صحن رفته و سپس باید در شورای نگهبان به تصویب برسد تا کشور و بخش خصوصی بتوانند از مزایایی چون دسترسی به بازارهای بزرگ‌تر، کاهش تعرفه‌ها و هزینه‌های گمرکی، تقویت روابط اقتصادی با روسیه و سایر اعضای اتحادیه، دسترسی به فناوری و سرمایه‌گذاری‌های خارجی و همچنین سرمایه‌گذاری‌های مشترک بهره‌برداری کند.

او با بیان اینکه این تصویب لایحه الحاق ایران به اتحادیه اوراسیا یکی از نتایج ملموس تقویت تعاملات میان اتاق و مجلس به شمار می‌‌آید، ابراز امیدواری کرد که این لایحه هر چه زودتر در صحن نیز به تصویب برسد تا منافع اقتصاد کشور گسترده شده و نتایج مثبت آن به عموم مردم و جامعه برسد.

لینک کوتاه: https://news.tccim.ir/?78630

نظر خود را بنویسید

ارسال پیام

مطالب مرتبط