کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق بازرگانی تهران منتشر کرد

کسری گاز طبیعی، آسیب‌ها و راهکارها

...

کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق بازرگانی تهران که در سال 1402 جلسات متعددی را به مساله ناترازی گاز و فقر این منبع انرژی طبیعی برای تامین نیاز صنعت و خانوار به‌ویژه در فصول سرد سال اختصاص داده بود، در یک موشن‌گرافی کوتاه و جذاب، نتیجه این بررسی‌ها را به تصویر کشیده است.

به‌رغم اينكه ایران به عنوان یکی از كشورهای برتر دارنده ذخاير گازي شناخته مي‌شود، با رشد فزاينده مصرف و محدوديت در توليد، با مشكل ناترازي تأمين گاز به خصوص در فصول سرد سال روبه‌رو شده است.

رئیس کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اهمیت موضوع و نقش اتاق بازرگانی در کنشگری موثر در سیاست‌های مدیریت مصرف انرژی، تاکید کرد که این کمیسیون طی جلسات متعددی در سال 1402 به بررسی ابعاد ناترازی گاز، آسیب‌ها و راهکارهای آن پرداخته است.

به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، سعید تاجیک افزود: مراکز تصمیم‌سازی گوناگونی سناریوهای مختلفی برای تراز تولید و مصرف گاز کشور در افق زمانی بلند مدت کشور به تصویر کشیده‌اند که هر کدام دربردارنده مفروضاتی از نحوه مدیریت عرضه گاز کشور است اما در تمامی مطالعات انجام شده به اتفاق مهر تأییدی بر عدم امکان تداوم وضع موجود و مواجهه کشور با فقر انرژي خاصه در بخش گاز دارد.

تاجیک با اشاره به بخش‌های ابتدایی سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی مبنی بر اینکه بخش خصوصی با استفاده از ظرفیت‌های فکری و عملی، قادر است در این خصوص گره‌گشایی کند، ادامه داد: روشن است که این آمادگی از سوی اتاق بازرگانی، صنایع،‌ معادن و کشاورزی تهران برای مانع‌زدایی از مسائل مبتلابه حوزه انرژي کشور و تأمین پایای انرژي برای اقتصاد کشور وجود داشته و دارد. کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق تهران نیز در این زمینه با برگزاری جلسات متعدد با حضور صاحبنظران و تحلیلگران علاوه بر موشکافی شرایط کنونی و ریشه‌های آن به ارائه پیشنهادات عملی و راهکارهای کاربردی برای جبران کسری گاز پرداخته است.

رئیس کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق تهران در پایان اشاره کرد که این کمیسیون یک گزارش به صورت موشن‌گرافی با عنوان «کسری گاز طبیعی در کشور؛ مروری بر آسیب‌ها و راهکارها» تهیه کرده است که یک خلاصه تصویری کوتاه اما جذاب از این مطالب ارائه داده است.

این موشن‌گرافی را ببینید:

 

ویدئو را در آپارات ببینید.

 

لینک کوتاه: https://news.tccim.ir/?77653

نظر خود را بنویسید

ارسال پیام

مطالب مرتبط