چرا مدیریت کسب و کار برای رشد استارت آپ ها ضروری است؟
7 راهکار برای مدیر خوب بودن
1400/11/24
1574
این مطلب را به اشتراک بگذارید
یکی از حیاتی ترین و اغلب نادیده گرفته شده ترین زمینه در کسب و کار که باید به آن توجه کنید، مدیریت کسب و کار است. اما آن را نادیده نگیرید، چرا که مهارت های خوب مدیریت کسب و کار باعث رشد و شکوفایی کسب و کار شما در سال های آینده می شود.
شما به مهارت هایی نیاز دارید تا کسب و کارتان را برای سال آینده سودآور و پررونق نگه دارید. نشریه کارآفرین به این مهارت ها اشاره کرده است.
کسب و کارهای نوپا برای اقتصاد ضروری هستند. آنها نوآور و کارآفرین هستند و ایده های جدیدی را به بازار می آورند. اگر یک شرکت نوپا را رهبری می کنید، می دانید که کار آسانی نیست و شما به عنوان صاحب کسب و کار نقش های زیادی باید ایفا کنید.
یکی از حیاتی ترین و اغلب نادیده گرفته شده ترین زمینه در کسب و کار که باید به آن توجه کنید، مدیریت کسب و کار است. اما آن را نادیده نگیرید، چرا که مهارت های خوب مدیریت کسب و کار باعث رشد و شکوفایی کسب و کار شما در سال های آینده می شود.
مدیریت خوب کسب و کار به دلایل مختلف می تواند برای شرکت های نوپا و استارت آپ ها پیچیده باشد. در درجه اول، به این دلیل که صاحبان مشاغل، کسب و کار خود را شروع کردند تا از مهارتی که باید به جهان ارائه دهند بهره ببرند. آنها پیشنهاد خود را به دنیا عرضه می کنند و از بهترین کاری که انجام می دهند، چه فروش یک محصول یا خدمات امرار معاش می کنند. به احتمال زیاد شما اصلا در کلاس های مربوط به کسب و کارها یا به میزان کافی برای مدیریت موثر یک کسب و کار شرکت نکرده اید. اشکالی ندارد. شما نمی تواند در همه وجوه کسب و کار متخصص باشید.
با این حال، هر شرکتی به مدیریت کسب و کاری خوب نیاز دارد. دریافت کمک برای کسب و کارهای کوچک و متوسط ممکن است غیرقابل دسترس باشد، چه به دلیل قیمت بالای خدمات یا ندانستن اینکه باید به کجا مراجعه کرد. بسیاری از رهبران کسب و کارها واجد شرایط کمک هستند، اما باید بدانید که برای رفع نیازهای کسب و کار خود به چه کمکی نیاز دارید.
نکات مهم مدیریت کسب و کار که می تواند به کسب و کار شما کمک کند:
1.چشم انداز و اهداف خود را برای کسب و کارتان ایجاد کند
مدیریت کسب و کار زمانی موثرتر و کارآمدتر است که چشم انداز و برنامه ای داشته باشد که به شما جهت و اهدافی دهد تا در سمت آن حرکت کنید. برنامه ریزی کنید که چقدر می خواهید در طول سال درآمد داشته باشید. همچنین هزینه های تجاری و حاشیه سود مورد انتظار خود را برنامه ریزی کنید.
2.امور مالی کسب و کار خود را مدیریت کنید
مدیریت کارآمد کسب و کار شامل کنترل مقرون به صرفه امور مالی شما می شود. به عنوان مدیرعامل کسب و کار خود، لازم نیست با مشکلات زیاد فعالیت های مالی درگیر شوید. اما شما نیاز به درک سطح بالایی از امور مالی کسب و کار خود دارید تا تصمیمات سودآوری برای کسب و کار خود بگیرید.
3.اتوماسیون را در کسب و کار خود راه اندازی کنید
اتوماسیون در زمان صرفه جویی می کند و می تواند بسیار مقرون به صرفه باشد. با تکنولوژی امروز و انبوهی از محصولاتی که در زمان صرفه جویی می کنند، شما باید از فناوری بهره ببرید و خود را برای موفقیت آماده کنید.
4.به مشتریان خود گوش دهید
مشتریان شما محرک های کسب و کار شما هستند، بنابراین هنگام ارائه بازخورد به آنها توجه کنید. به نیازهای در حال تغییر آنها پاسخ دهید و آن را بهبود ببخشید. مشتریان خوشحال انتشار این خبر را برای شما انجام می دهند.
5.به صحبت های تیم خود گوش دهید
مدیر عامل خوب افراد باهوش را استخدام می کند. وقتی به بازخوردها و پیشنهادات تیم خود گوش نمی دهید و یا آن را اجرا نمی کنید، به کسب و کار خود ضرر می زنید. اطراف خودتان را با افراد «بله قربان گو» پر نکنید، در عوض افرادی را جمع کنید که ایده های جدید دارند و از بیان آن هراسی ندارند.
تفکر جدید و نوآورانه به رشد کسب و کار کمک می کند.
6.روابط خوب بسازید
صرف نظر از اینکه چقدر باهوش یا موفق هستید، مردم دوست ندارند با آدم تند و تیز کار کنند. کسب و کار لذت بخش است، به خصوص زمانی که عنصر انسانی را به عنوانی بخشی از تجارت حفظ کنیم. شما می توانید باهوش ترین فرد را در تیم خود داشته باشید، اما اگر او روحیه تیم شما را از بین ببرند، شرکت متضرر خواهد شد.
7.مهمتر از همه، انعطاف پذیر باشید
انعطاف پذیری در کسب و کار حیاتی است، چرا که تقاضای بازار به سرعت تغییر می کند و آنچه امروز کار می کند، ممکن است فردا دیگر کارساز نباشد. بهتر است با تغییرات همراه باشید و برنامه خود را براساس آن تغییر دهید تا زنده بمانید.
نظر خود را بنویسید