رضایتمندی شرکتکنندگان از اولین دوره عالی کسبوکارهای صنعت سلامت
مدرسه تکاپو در تدارک برگزاری دومین دوره با رویکردهای تازه
1400/11/02
14:42
802
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مدرسه کسبوکار تکاپو، اولین دوره عالی کسبوکارهای صنعت سلامت را در حالی به پایان رساند که نتایج نظرسنجیها نشان میدهد که صد در صد شرکتکنندگان، حضور در این دوره را به مدیران و همکاران خود توصیه کردهاند.
اولین دوره عالی کسبوکارهای صنعت سلامت، طی تابستان و پاییز 1400 و به مدت 6 ماه از سوی مدرسه کسبوکار تکاپو برگزار شد و شرکتکنندگان در این دوره که جمعی از مدیران ارشد و میانی در صنعت سلامت، شرکتهای داروساز، صاحبان استارتآپها و علاقمندان به اکوسیستم صنعت سلامت بودند، توسط مدرسان داخلی و استاتید ایرانی شاغل در معتبرترین دانشگاههای خارجی و کارآفرینان مطرح بینالمللی، با متدهای نوین در رهبری و مدیریت کسبوکار در صنعت سلامت آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، طی نشستی که روز شنبه دوم بهمنماه در محل اتاق تهران برگزار شد، مدیران مدرسه کسبوکار تکاپو، در حضور جمعی از فعالان اقتصادی و کارآفرینان حوزه سلامت، به تشریح برپایی اولین دوره عالی کسبوکارهای صنعت سلامت پرداختند و از طراحی و تدارک برای برگزاری دومین دوره، با به روزرسانی ماژولهای آن، خبر دادند. بر اساس آنچه که علی زواشکیانی، معاون علمی مدرسه تکاپو، عنوان کرد، در دوره دوم، با افزوده شدن ماژولهای تازهای از جمله هوش مصنوعی، اخلاق در کسبوکارهای صنعت سلامت و همینطور، سلامت دیجیتال، دوره عالی متمایزی از سوی این مدرسه برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه طی سال 1400، 12 پروژه آموزشی و 4 پروژه پژوهشی از سوی مدرسه کسبوکار تکاپو برگزار شده است، هویت این مدرسه را در جریانسازیی اندیشه در توسعه کسب وکارها و خلق الگوی فکری عملگرا و یادگیرنده، عنوان کرد و یادآور شد که مدرسه تکاپو در تلاش است تا با هدایت استارتآپها، صادرات در این بنگاههای نوین را تقویت کند، از این رو، طی سال جاری، 6 میلیون دلار تعهد مالی از سوی شرکتهای سرمایهگذار خطرپذیر برای سرمایهگذاری روی تقویت صادرات در استارتآپها، دریافت شده است.
در این نشست، نریمان صدری از مدرسان دوره عالی کسبوکارهای صنعت سلامت و مدیرعامل شرکت درمانآرا، به تشریح آنچه که در دوره اول گذشت و ماژولهای ارائه شده از سوی مدرسان و مربیان این دوره، پرداخت و تصریح کرد که سیلابهای دوره ویژه صنعت سلامت، طی نیازسنجی از فعالان و کارآفرینان این صنعت احصا میشود و طی اولین دوره، شرکتکنندگان علاوه بر حضور در 116 ساعت آموزشی، به مدت 2 ماه جلسات منتورشیپ را با حضور بزرگان کارآفرینی در صنعت سلامت و حوزه کسبوکار سپری کردند. وی یادآور شد که در دوره نخست، 21 شرکتکننده حضور داشتند و میزان رضایتمندی از برگزاری این دوره، قابل توجه بود.
مدرسه کسب وکار تکاپو، زمستان سال 1398 با همکاری مشترک اتاق بازرگانی تهران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف ایجاد بستری برای جریانسازی اندیشه و توانمندسازی مدیران و کارآفرینان با ارائه راهحلهای کاربردی، تاسیس شد و از آن به عنوان اولین دانشگاه نسل چهارم در ایران یاد میشود.
نظر خود را بنویسید